GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάμελλος: Υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία σε οποιαδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας, αλλά και για τη συμφωνία των Πρεσπών

"Το πιο σημαντικό από όλα είναι η έναρξη της συζήτησης στα Σκόπια, ανοίγει εάν παράθυρο για μια μεγάλη συμφωνία στα Βαλκάνια" δ...

"Το πιο σημαντικό από όλα είναι η έναρξη της συζήτησης στα Σκόπια, ανοίγει εάν παράθυρο για μια μεγάλη συμφωνία στα Βαλκάνια" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Το συντομότερο ανέκδοτο της ελληνικής πολιτικής ιστορίας είναι το τέταρτο και αχρείαστο, που λένε κάποιοι μνημόνιο" ανέφερε.
"Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα πλέον είναι ότι μετά από μια δεκαετία λιτότητας και διαψεύσεων πρέπει να ξαναγυρίσουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κοινωνία και σε μια συλλογικότητα που θα έχει και όραμα" είπε ο αναπληρωτής υπουργός.
"Στο επίπεδο του εφικτού και των προβλέψεων θεωρώ ότι προφανώς υπάρχει και η κυβερνητική πλειοψηφία και στήριξη της συμφωνίας και αυτά έχουν διατυπωθεί και από άλλα κόμματα και από άλλους βουλευτές, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο. Όταν προοιωνίζονται τόσο μεγάλες αλλαγές για το επόμενο τρίμηνο έως εξάμηνο νομίζω πρέπει να τις χαρούμε και να τις κατακτήσουμε. Οι αλλαγές δηλαδή στα φορολογικά και τα ασφαλιστικά, στις συντάξεις και τα αγροτικά και η συμφωνία με τους γείτονες και η συνταγματική αναθεώρηση, νομίζω ότι είναι πολιτικά ζητούμενα πολύ πιο σημαντικά" τόνισε ο κ. Φάμελλος και συμπλήρωσε: "Οι πρόωρες εκλογές δεν είναι συμφέρον κάποιου, ούτε της οικονομίας ούτε της κοινωνίας. Εμείς πάμε για τον Σεπτέμβριο για εκλογές. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει δυνατότητα και κυβερνητικής πλειοψηφίας σε οποιαδήποτε ψήφο εμπιστοσύνης ή δυσπιστίας, αλλά και για τη συμφωνία με τους γείτονες, αν ολοκληρωθεί από αυτούς".
Αναφορικά με τη δήλωση Πολάκη τόνισε "Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε κάτι που συζητούν πολλοί πολίτες, παραφράστηκε από πολλούς. Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχει πει ξεκάθαρα ότι ένας από τους στόχους μας είναι η αποκατάσταση της ισονομίας και η ρήξη με τη διαπλοκή και τη διαφθορά του παρελθόντος".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση