GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Πολιτική υποκρισία και διπροσωπία από τη ΝΔ

Για πολιτική υποκρισία και διπροσωπία κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπα...

Για πολιτική υποκρισία και διπροσωπία κατηγόρησε τη ΝΔ ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Μία κάποια πολιτική υποκρισία από τη μεριά της ΝΔ, του κ. Μητσοτάκη, της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει. Άλλα στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό και δεν είναι η πρώτη φορά... Αυτά που συζητά στο εξωτερικό θα έπρεπε και με τον ίδιο τρόπο να τα συζητά στο εσωτερικό και όχι στο εσωτερικό αυτός ο πελατειακός εθνικισμός” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε:
“Εδώ πρόκειται για διπροσωπία, άλλα μέσα και άλλα έξω, αυτό είναι το πρόβλημα. Η ΝΔ σήμερα δεν βάζει ζήτημα στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, αυτό το έχει αποδεχτεί... Η ΝΔ έχει αποδεχτεί την εθνική γραμμή με σύνθετη ονομασία και γεωγραφικό προσδιορισμό και μάλιστα χωρίς το λεγόμενο erga omnes και έχει αποδεχτεί τη συνταγματική αλλαγή που εμείς θέτουμε σαν όρο για να υπάρξει συνεννόηση. Αυτό όμως δεν βγαίνει να το πει καθαρά. Μην πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους ανθρώπους”
Αναφερόμενος στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ήταν ζήτημα στο οποίο ήταν γνωστό όταν κάναμε τη συνεννόηση και τη συνεργασία με τον κ. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ ότι δεν είχαμε την ίδια θέση. Παρόλα αυτά η συνεργασία μας πήγε θετικά σε εκείνα τα ζητήματα τα οποία είχαμε συμφωνήσει... Σε αυτό το ζήτημα γνωρίζαμε ότι υπάρχει διαφορά, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε ψύχραιμα. Το πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα θα το δούμε. Η διαφορά στο ζήτημα της ονομασίας ήταν και είναι δεδομένη”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση