GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζήμερος: Οι πολίτες να ψηφίζουν δύο δημάρχους, με πρώτη και δεύτερη επιλογή

“Εμείς προτείνουμε οι άνθρωποι οι οποίοι καταρχήν βάζουν υποψηφιότητα στην Περιφέρεια να μην πρέπει να ενταχθούν σε έναν συνδυασμό, ο οπο...

“Εμείς προτείνουμε οι άνθρωποι οι οποίοι καταρχήν βάζουν υποψηφιότητα στην Περιφέρεια να μην πρέπει να ενταχθούν σε έναν συνδυασμό, ο οποίος παίρνει το χρίσμα κάποιου κόμματος”, είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.
“Προτείνουμε και κάτι άλλο το οποίο είναι πρωτότυπο, αλλά θα αλλάξει εντελώς και το κλίμα, δηλαδή οι πολίτες να ψηφίζουν δύο δημάρχους με πρώτη και δεύτερη επιλογή. Δηλαδή, κάθε υποψήφιος δήμαρχος ή Περιφερειάρχης να έχει ένα κουτάκι μπροστά στο όνομα του και ο πολίτης να γράφει τον αριθμό ένα ή δύο. Αυτό προσδίδει μία ποιοτική διάσταση, διότι μπορεί να λέει ότι αυτός είναι καλύτερος αλλά θα μου άρεσε και ο άλλος” σημείωσε ο κ. Τζήμερος και πρόσθεσε:
“Στην καταμέτρηση των ψήφων θα βρεθούν οι πρώτοι δύο από τις πρώτες επιλογές... Και μετά σε αυτούς θα προστεθούν οι ψήφοι των υπολοίπων από τον τρίτο και κάτω που τους αφορούν, ως δεύτερη επιλογή”.
Στο ερώτημα εάν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια ο κ. Τζήμερος απάντησε: “κατά πάσα πιθανότητα ναι, εξαρτάται από το πότε θα γίνουν οι εκλογές και τι αποτέλεσμα θα έχουν οι εθνικές εκλογές εάν γίνουν πριν. Αλλά θα είμαι υποψήφιος γιατί αυτά τα χρόνια μόνο εμείς κάναμε αντιπολίτευση στη Δούρου”
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση