GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ροδόπουλος για την παρουσίαση του βιβλίου του Μοχέντ Αλτράντ

"Ο ορφανός βεδουίνος που κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος. Δεν προβάλλουμε το βιβλίο επειδή έγινε ο Μοχεντ δισεκατομμυριούχος, τ...

"Ο ορφανός βεδουίνος που κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος. Δεν προβάλλουμε το βιβλίο επειδή έγινε ο Μοχεντ δισεκατομμυριούχος, το προβάλλουμε γιατί έγινε δισεκατομμυριούχος μέσα από τη γνώση, την προσπάθεια και τον μόχθο. Ένα φτωχό και όρφανό παιδί κατάφερε να πάρει υποτροφία και να γίνει ένα λαμπρός επιστήμονας και επιχειρηματίας" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, πρόεδρος του Ομίλου ΑΚΜΗ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου, αναφορικά με την παρουσίαση του βιβλίου του Μοχέντ Αλτράντ, η οποία θα γίνει σήμερα στις 19.00, στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Μοχέντ Αλτράντ, ο Δημοσθένης Δαββέτας, καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, συγγραφέας και εικαστικός, ο φιλόλογος-ιστορικός Νικόλαος Κούκης, ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σκάλκος και η εκδότρια Κέλλυ Ιωαννίδου-Καλέντη.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα διατεθεί για την ενίσχυση του «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας και έρχεται στην Αθήνα με την ιδιότητα του συγγραφέα για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του «Μπανταουί, ένα παιδί από την έρημο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση