GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στα Σκόπια

Στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας αναφέρθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράτα...

Στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας αναφέρθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
“Νομίζω ότι και οι δύο ηγέτες της σημερινής κυβέρνησης κάνουν λάθη. Οι αντιδράσεις τους από την Κυριακή το βράδυ και μετά ήταν προϊόν των εκεί αποτελεσμάτων. Τα εκεί αποτελέσματα έχουν πολλές αναγνώσεις... Δεν έχει νόημα να λέμε τι θα κάνουμε εμείς με κριτήριο τι κάνουν οι άλλοι. Γιατί οι άλλοι δεν το διαβάζουν με έναν τρόπο το αποτέλεσμα” σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:
“Κάνει λάθος η κυβέρνηση, ετεροκαθορίζεται... Ο κ. Τσίπρας όπου πάει στο εξωτερικό και ειδικά στις ΗΠΑ, πάει με έναν τρόπο που δεν είναι αξιοπρεπής και για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα. Οι ΗΠΑ θα μας πουν τι θα κάνουμε; Οι Σκοπιανοί θα μας πουν τι θα κάνουμε; Εμείς λέμε. Τα κόμματα έχουν πάρει σαφή θέση, αυτή τη στιγμή δεν κάνω αντιπολίτευση, αυτή τη στιγμή μιλάω για αυτό που πρέπει να γίνει από όλους. Και τα κυβερνώντα κόμματα και εμείς μιλάμε με κριτήριο αυτά που πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας”.
“Τώρα η στάση πρέπει να είναι διαφορετική, γιατί όσοι παρενέβησαν στα Σκόπια υπέρ του ‘ναι’ κάνουν κακό τελικά... Πρέπει να σκεφτούμε ότι κάθε λαός όταν του υποδεικνύουν οι άλλοι τι να κάνει ερεθίζεται αρνητικά... Εμείς πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εκεί εξελίξεις, να δούμε τι θα κάνουν οι βουλευτές” ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση