GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάκης για Παπαντωνίου: Τολμάει και μιλάει για ''δόγμα Πολάκη'' ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάs

Με ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απαντά στον Γιάννο Παπαντωνίου για τα όσα είπε περί &quo...

Με ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απαντά στον Γιάννο Παπαντωνίου για τα όσα είπε περί "δόγματος Πολάκη", αφού είχε κριθεί προφυλακιστέος.

«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατομμύρια μίζες στα πράσα, μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005), τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολάκη" ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

«Γιάννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!! Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις.... Υ.Γ Καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;», έγραψε στο Facebook o Παύλος Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση