GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός έβγαλε τη στολή για να πάρει μέρος στο...Shopping Star

Άφησε για λίγο την υπηρεσία της, πέταξε τη στολή της και πήγε στο "Shopping Star" για να προβάρει ρούχα και παπούτσια με...

Άφησε για λίγο την υπηρεσία της, πέταξε τη στολή της και πήγε στο "Shopping Star" για να προβάρει ρούχα και παπούτσια με την ελπίδα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Μαριάννα, αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία άφησε άφωνους την περασμένη Παρασκευή τους συναδέλφους της, όταν την είδαν στην εκπομπή της Βίκυς Καγιά, να τρέχει να προλάβει να αγοράσει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στους δρόμους της Αθήνας.

Η αστυνομικός μπήκε, βγήκε από μαγαζιά, δοκίμασε τα πάντα και στο τέλος, αφού κατέληξε σε ρούχα και παπούτσια, θέλησε να ολοκληρώσει το look με αξεσουάρ. Όμως, σε αυτό το σημείο το σοκ για τους ενστόλους ήταν ακόμη μεγαλύτερο, όταν παρακολούθησαν τη νεαρή υπαστυνόμο σε υπηρεσία της Αττικής να ξεσπά σε κλάματα, επειδή δεν της έφτανε το budget που δίνει στην κάθε διαγωνιζόμενη η παραγωγή για να ολοκληρώσει τις αγορές της.

Τελικά, κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, ωστόσο δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια. Όμως, όπως είπε, έζησε μια απίστευτη εμπειρία.

Όσο για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τις αρνητικές κριτικές που προκάλεσε η εμφάνιση της αξιωματικού στο ριάλιτι μόδας; Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τίθεται κανένα ζήτημα για την όμορφη υπαστυνόμο και την παρουσία της στο τηλεοπτικό σόου, καθώς, όπως ανέφεραν πηγές, πήρε μέρος με τη δεύτερή ιδιότητά της, αυτή της φυσιοθεραπεύτριας, και συνεπώς από τη στιγμή που δεν εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ., δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση