GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλική «σφυρίχτρα» στο Άρης-ΠΑΟΚ - Οι υπόλοιποι ορισμοί στα ματς της Super League

Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:00). Ο εκλ...

Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:00).

Ο εκλεκτός είναι από την Ιταλία και συγκεκριμένα, ο Ντανιέλε Ντοβέρι, με βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιόρτζιο Περέτι. Τέταρτος ο Μανώλης Σκουλάς και παρατηρητής ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτρπής Διαιτησίας Χουάν Φερνάντεθ Μάριν.

Ο 40χρονος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και τα μοναδικά διεθνή παιχνίδια του σε συλλογικό επίπεδο τα σφύριξε το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League (Παρτιζάν-Ρούνταρ 3-0, Σλάβια-Χάιντουκ 2-3), ενώ διηύθυνε εντός του 2018 και δύο ματς εθνικών ομάδων U19.

Από εκεί και πέρα, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε στον αγώνα Παναθηναϊκού-Πανιωνίου, ο Θανάσης Σέζος στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Γρατσάνης στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 7ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 20/10

16:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου)

20:30 Λάρισα-Λαμία: Κομίνης (Σινιοράκης, Σίπκας)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Γρατσάνης (Κολοσιώνης, Διπλάρης)

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Φωτιάς (Καραγκιζόπουλος, Νικολακάκης)

Κυριακή 21/10

19:00 Άρης-ΠΑΟΚ: Ντοβέρι (Τεγκόνι, Περέτι)

20:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Σέζος (Κουρομπύλια, Δημόπουλος Ν.)

18:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη: Βρέσκας (Κωνστάντιος, Ψαρρής)

Δευτέρα 22/10

19:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Νικολαΐδης, Πάτρας)

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση