GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Survivor στην... πολιτική - Ποια πρώην παίκτρια κατεβαίνει υποψήφια με τον Καραμέρο

Από τον στίβο του του "Survivor" σε αυτόν της πολιτικής! Η Σάρα Εσκενάζυ, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι...

Από τον στίβο του του "Survivor" σε αυτόν της πολιτικής! Η Σάρα Εσκενάζυ, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, βρέθηκε στην επίσημη "πρώτη" του Γιώργου Καραμέρου ως υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου.

Η κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ηθοποιός και η ίδια, η οποία ζει και διατηρεί επιχείρηση με ρούχα στο Μαρούσι, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό που πρότεινε την Τρίτη ο δημοσιογράφος και αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, ανάμεσα σε νέες και νέους, σε γνωστό καφέ στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση, ο Αμαρουσιώτης υποψήφιος δήμαρχος, καλωσόρισε τη νεολαία της περιοχής, με πρόταση για ενωμένο Μαρούσι. Λίγο αργότερα, οι δύο υποψήφιοι, ο ένας για τον δημαρχικό θώκο και η άλλη για αυτόν της δημοτικής συμβούλου, φωτογραφήθηκαν σε πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου, φυσικά στην πόλη τους, το Μαρούσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση