GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

The Voice: Ο Μουζουράκης πήγε να πατήσει παίκτρια με το... αυτοκίνητό του - ΒΙΝΤΕΟ

Μία επαγγελματίας τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, η Λία, αποκάλυψε στους coaches του The Voice, πως είχε γνωριστεί παλιά με τον ...

Μία επαγγελματίας τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, η Λία, αποκάλυψε στους coaches του The Voice, πως είχε γνωριστεί παλιά με τον Πάνο Μουζουράκη, με επεισοδιακό τρόπο.

Όπως είπε, πριν από καιρό, ο τραγουδιστής πήγε να την… πατήσει με το αυτοκίνητο. Ο Μουζουράκης είχε γυρίσει την καρέκλα του όπως και ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σάκης Ρουβάς.

Μάλιστα, ο τελευταίος έβαλε όλη τη… γοητεία του για να την πείσει να πάει με την ομάδα του και έτρεξε δίπλα της, την αγκάλιασε και τη φίλησε.

Όλοι περίμεναν όμως πως η Λία θα πήγαινε στην ομάδα του Κωστή, αλλά εκείνη έκανε την… έκπληξη και ανακοίνωσε πως θα πάει στην ομάδα του Πάνου τον οποίο όμως είπε πως θα προσέχει από εδώ και στο εξής ώστε να μη συμβούν… λάθη του παρελθόντος.

Δείτε τα βίντεο από το gossip-tv.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση