GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοχή Σμπώκου και άλλων δύο για τα TOR-M1 προτείνει η εισαγγελέας

Της Άννας Κανδύλη Την απαλλαγή του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού και του χρηματιστή Γιώργου Χριστοδουλίδη οι οποίοι κατηγορούνται γ...

Της Άννας Κανδύλη

Την απαλλαγή του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού και του χρηματιστή Γιώργου Χριστοδουλίδη οι οποίοι κατηγορούνται για τις μίζες σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών οπλικών συστημάτων Tor-M1, επί θητείας Άκη Τσοχατζόπουλου, πρότεινε η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αντιθέτως η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Σμπώκος, ο Γιώργος Καμάρης που εμφανίζεται ως διαχειριστής της εταιρείας Clavis η οποία εμπλέκεται στη διαδρομή του μαύρου χρήματος και ο διαχειριστής περιουσίας Πέτρος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα , η μίζα που διακινήθηκε για την προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλιστικού άγγιξε τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση