GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αριστερές" οι κωλοτούμπες! Wagenknecht (Linke): "Αν θέλουμε να σώσουμε την Ευρώπη, οφείλουμε να υποστηρίξουμε τη μάχη της ιταλικής κυβέρνησης"!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου Ξεκίνησε συμπαράσταση στην "ακροδεξιά, ξενόφοβη, ρατσιστική" κυβέρνηση της...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ξεκίνησε συμπαράσταση στην "ακροδεξιά, ξενόφοβη, ρατσιστική" κυβέρνηση της...
Ιταλίας.
Σιγά σιγά άρχισαν οι εντυπωσιακές κωλοτούμπες -αλά Τσίπρα κι υπέρ της "ακροδεξιάς" ιταλικής κυβέρνησης-, όμως όχι από την ιταλική "ακροδεξιά" κυβέρνηση, αλλά στη λεγόμενη "ασυμβίβαστη ευρωπαϊκή αριστερά" που μέχρι χθες ανεβοκατέβαζε ακροδεξιά και ρατσιστική την ιταλική κυβέρνηση και μιλούσε για "μαύρο μέτωπο", άνοδο του φασισμού κι άλλα γελοία κι ευτράπελα.
Μετά τον Jan Luc Mélenchon (1) να κι η Sahra Wagenknecht, επικεφαλής της Linke στο Bundestag (γερμανική βουλή) κι ιστορική ηγέτης της "γερμανικής αριστεράς", όπου σε συνέντευξή της στην Deutschlandfunk („Die Italiener wollen nicht von Brüssel regiert werden“), διατηρώντας τις απόψεις της εκφράζει την πεισμένη συμπαράστασή της στη μάχη της ιταλικής κυβέρνησης εναντίον των τεχνοκρατών των Βρευξελλών. Μεταξύ άλλων επισημαίνει: "Αν θέλουμε να σώσουμε την Ευρώπη οφείλουμε να υποστηρίξουμε τη μάχη της ιταλικής κυβέρνησης για κυριαρχία των εθνικών κοινοβουλίων".
Τελικώς στην Ελλάδα κάπως πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, η δεξιά κι η νέα δεξιά (κιναλ) να δικαιολογήσουν τις άναρθρες κραυγές εναντίον της Ιταλίας και να επενδύσουν με κάτι τις τις ανοησίες που τους επιβάλουν να λένε από την τρόικα.
Εκεί που αναμένουμε μεγάλο "γλέντι", είναι πως θα γίνει η κωλοτούμπα στη ΛαΕ του Λαφαζάνη και το δημοσιογραφικό τους έντυπο (iskra), που έχει ξεπεράσει σε αντί-ιταλική υστερία ακόμη και τον Γιούνγερ κι έχει προπαγανδίσει στα μέλη του τα περί "ακροδεξιάς" στην Ιταλία.
Εκεί στη ΛαΕ έγιναν ακόμη και φερέφωνα
Θαυμάστε περισπούδαστη ανάλυση:  «Μαγκιά… κλ@νιά… κι ο κ@λος φινιστρίνι»…, αλλά και απαντήσεις που πήραν: ("Οφειλόμενη" απάντηση στην "iskra") 

Το "Ρεσάλτο" ήταν καταπέλτης: Όταν η Iskra αντιγράφει capital.gr και eurocapital.gr... χωρίς αναφορά πηγής, κι ο κόσμος νομίζει ότι διαβάζει αριστερές αναλύσεις...
Όπως και καυστικό: ΕΡΤ: Στην πρωτοπορία του ψεύδους εναντίον των Ιταλών…
Σήμερα εντοπίσαμε ένα ακόμη άρθρο για τις εξελίξεις στην Ιταλία, με ελληνικό άρωμα: Η Ελλάδα έγινε σύμβολο Αντίστασης του ιταλικού λαού... στους Ευρωινομανείς!
Να ευχηθούμε περαστικά στη ΛαΕ του Λαφαζάνη που πρωτοστατεί στις "κοινωνικές καταλήψεις" με το City Plaza να γίνεται ακόμη και Πανεπιστημιακό αντικείμενο μελέτης με τη θυγατέρα του κ. Λαφαζάνη ομιλίτρια και ν΄αναμένουμε πως θα καταπιούν τη χυδαία γλώσσα που μέχρι σήμερα έχουν εξαπολύσει εναντίον του ιταλικού λαού και των επιλογών του.

(1Γεωργία Γκαρδαλίνου
Jan Luc Mélenchon: "Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τον προϋπολογισμό που παρουσίασε η ιταλική κυβέρνηση. Οι μη εκλεγμένοι Επίτροποι, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου σοσιαλιστή Pierre Moscovici, απειλούν ένα κυρίαρχο κράτος με πρόστιμο πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ αν δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες τους. Η ιταλική κυβέρνηση, είτε την υποστηρίζουμε είτε την αντιπολιτευόμαστε, εκλέχθηκε δημοκρατικά. Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της περιορισμού της κυριαρχίας των λαών στην Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων να επιβάλει τον σεβασμό των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τους πρόσφυγες. Από αυτή την άποψη, οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι έτοιμοι να κάνουν όλες τις παραχωρήσεις στο Σαλβίνι. Αλλά για την οικονομική πολιτική, αυτή η Ευρώπη είναι ανυπόφορη. Η παραμικρή απόκλιση από τον φιλελευθερισμό δεν είναι ανεκτή.
Το 2015, ο Jean-Claude Juncker δήλωσε: "Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δημοκρατική επιλογή εναντίον των ευρωπαϊκών συνθηκών. Πράγματι, εντός αυτών των συνθηκών η δημοκρατία δεν υπάρχει". Πηγή: "melenchon", μέσω "Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη... Ιταλία!"
"sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση