GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα «βουτιά» της Wall Street - Απώλειες 2,1% για τον Dow Jones και τον S&P 500

Οι απώλειες της Wall Street συνεχίσθηκαν σήμερα, καθώς η μεταβλητότητα κορυφώθηκε και οι επενδυτές απέφευγαν τις επενδύσεις με ρίσ...

Οι απώλειες της Wall Street συνεχίσθηκαν σήμερα, καθώς η μεταβλητότητα κορυφώθηκε και οι επενδυτές απέφευγαν τις επενδύσεις με ρίσκο, ενώ ο Nasdaq πέρασε στη φάση της διόρθωσης, δηλαδή της μείωσης 10% από το τελευταίο υψηλό του επίπεδο.

Ο S&P 500 και ο Dow Jones έκλεισαν με απώλειες 2,1% μετά τη χθεσινή πτώση τους κατά 3%. Ο Nasdaq υποχώρησε 1,3% και περισσότερο από 10% από το υψηλό επίπεδο της 29ης Αυγούστου.

Ο δείκτης μεταβλητότητα CBOE εκτινάχθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο ενεργειακός κλάδος, υπό την πίεση της πτώσης των τιμών του πετρελαίου, αποτέλεσε τη αιχμή του δόρατος της κάμψης του Χρηματιστηρίου, ενώ οι ασφαλιστικές εταιρείες ήταν μεταξύ αυτών με τις μεγαλύτερες απώλειες στον χρηματοπιστωτικό κλάδο μία ημέρα μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας Μάικλ στη Φλόριντα.

Ο τεχνολογικός κλάδος, που σημείωσε χθες τις μεγαλύτερες απώλειες, υποχωρούσε σήμερα 1,4%.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση