GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος με 100 νίκες στο Champions League

Η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 τη Βαλένθια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης που συμπληρώνει 100 νίκες στο Champions L...

Η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 τη Βαλένθια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης που συμπληρώνει 100 νίκες στο Champions League.

Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι πλέον πίσω μονάχα από τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Λιονέλ Μέσι, καθώς έφτασε στα 50 γκολ στο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σκοράροντας στο εμφατικό 5-1 της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπενφίκα.

Έγινε μόλις ο έβδομος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να φτάσει ή να ξεπεράσει την 50άρα, ενώ το πέτυχε ως τρίτος ταχύτερος, έχοντας χρειαστεί 77 ματς στον θεσμό, πίσω από τον Φαν Νίστελροϊ (56) που έπιασε τα 50 γκολ στα 62 ματς και τον Μέσι (105) που το έκανε έπειτα από 66 αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Οι υπόλοιποι που έχουν ξεπεράσει αυτό το επίπεδο, είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο (121), Ραούλ Γκονζάλες (71), Καρίμ Μπενζεμά (59) και Τιερί Ανρί (50).

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση