GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινή φυλάκισης σε ναυαγοσώστη για τον πνιγμό 11χρονης σε πισίνα

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, σε ναυαγοσώστη και ιδιοκτήτη επιχείρησης της Σύ...

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, σε ναυαγοσώστη και ιδιοκτήτη επιχείρησης της Σύρου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια της 11χρονης Χριστίνας, που είχε χάσει τη ζωή της τον Ιούνιο του 2015 σε πισίνα, κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι.

Μετά από σύμφωνη πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, αποφασίσθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο ότι ο ναυαγοσώστης τέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του, γεγονός που επέφερε τον θάνατο του μικρού κοριτσιού ηλικίας τότε 11 ετών και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Ήταν ένα τραγικό συμβάν που είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία της Σύρου, ενώ διαψεύσθηκαν τα όσα κατά καιρούς είχαν εκουσίως ή ακουσίως διαδοθεί ως τυχόν αιτίες θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση