GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε ο 12χρονος που είχε εξαφανιστεί...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης του 12χρονου Παναγιώτη από τη Νίκαια, καθώς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως έκανε γ...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης του 12χρονου Παναγιώτη από τη Νίκαια, καθώς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευαισθητοποιημένος πολίτης που είχε πληροφορηθεί για την αναζήτηση του Παναγιώτη Σ. μέσω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας του από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», τον εντόπισε να περιφέρεται μόνος του.
Άμεσα ενημέρωσε τις Αστυνομικές αρχές και κινητοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου ο Παναγιώτης να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση