GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ του Κ. Κατσίφα! 12 άτομα κρατούν οι Αλβανοί...

Δώδεκα είναι τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν ...

Δώδεκα είναι τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες. Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων και διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Τοπικά sites αναφέρουν ότι αρχικά προσήχθησαν 5 άτομα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος, ο πρώην έπαρχος Άνω Δρόπολης και στέλεχος της "Ελληνικής Λύσης" του Κυρ. Βελόπουλου Χρήστος Ντούτσης, ο επιχειρηματίας και πρώην μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ Θωμάς Στέφος, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Ανδρέας Κούρτης και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Πριν από τις προσαγωγές, τα αλβανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προσβλητικά συνθήματα στην κηδεία του Κατσίφα, όπως «φωτιά στα αλβανικά σκυλιά», «θα κάψουμε τους Αλβανούς» κ.α. Μάλιστα ανέφεραν πως ο κ. Καραθάνος συμμετείχε και αυτός σε όλο αυτό το σκηνικό. Ο ίδιος πάντως αναφέρει πως δεν του έχει αναφερθεί ακόμα το γιατί βρίσκεται υπό περιορισμό.
Σύμφωνα πάντως με όσα μεταδίδονται ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα προσήχθη μετά από παρεξήγηση, γι αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση