GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλόνισε στον Μαραθώνιο η Μαριάννα Αυγουστάκη - Μεγαλείο ψυχής από την 14χρονη Κρητικοπούλα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκίνηση σκόρπισε στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη. Η 14χρονη από την Κρήτη διένυσε τα 42 χλμ σε ειδικ...

Συγκίνηση σκόρπισε στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας η 14χρονη Μαριάννα Αυγουστάκη. Η 14χρονη από την Κρήτη διένυσε τα 42 χλμ σε ειδικό αμαξίδιο, δίνοντας μαθήματα θάρρους κι επιμονής σε όλους μας.

Το αμαξίδιο κινούσαν πρώην και νυν κολυμβητές και πολίστες του Ν. Ο. Ρεθύμνου. Μεταξύ αυτών κι ο Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι βοηθός του Χάρη Παυλίδη στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής μίλησε στο καθημερινό αθλητικό μαγκαζίνο στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και μεταξύ άλλων τόνισε: "Το γεγονός αυτό είναι ωραίο και βγάζει πολλά όμορφα συναισθήματα. Ομως, θέλουμε να επικοινωνήσουμε και να προβάλουμε το τεράστιο κενό που υπάρχει στο νομοθετικό πλαίσιο της χώρα μας για τα παιδιά σαν τη Μαριάννα, που έχουν δηλαδή εγκεφαλική λειτουργία πάνω του 85 τοις εκατό, αλλά δεν έχουν κινητική λειτουργία".

Η 14χρονη μίλησε στο "Καλημέρα Ελλάδα" για τους στόχους της, στο πλευρό του περήφανου πατέρα.

«Αυτό δεν ήταν μπροστά σε αυτά που μπορώ να κάνω», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση