GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηγήτρια είχε ερωτική σχέση με 17χρονο μαθητή της - Έσβησε τσιγάρα στο κορμί του για να δείξει ότι της ανήκει

Μία 43χρονη καθηγήτρια από την Αδελαΐδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή ποινή κάθειρξης, καθώς δήλωσε ένοχη για σεξουαλική εκμετάλ...

Μία 43χρονη καθηγήτρια από την Αδελαΐδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή ποινή κάθειρξης, καθώς δήλωσε ένοχη για σεξουαλική εκμετάλλευση 17χρονου μαθητή της.

Η καθηγήτρια Σόνια Μακέι από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου δήλωσε ενοχή για τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, το 2017. Η γυναίκα συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017 και τώρα οδηγείται ενώπιον του δικαστή. Αν και στην Αυστραλία τα παιδιά θεωρούνται ενήλικα στα 17 για να κάνουν σεξ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βάσει της αυστραλιανής νομοθεσίας, επειδή η γυναίκα είχε εξουσία και ήταν προϊσταμένη θεσμικά του μαθητή της εκείνος έπρεπε να είναι 18 ετών.

Η πρώην καθηγήτρια Αγγλικών με επιστολή που έστειλε στους γονείς του 17χρονου εκφράζει την μετάνοιά της για τις πράξεις της και απολογείται για τη φοβερή κατάχρηση της εμπιστοσύνης τους.

"Έχω μετανιώσει βαθύτατα για τις πράξεις μου. Με τις απρεπείς πράξεις μου προκάλεσα μεγάλο πόνο στο θύμα και την οικογένειά του" έγραφε μεταξύ άλλων η Σόνια Μακέι.

Ενώπιον του δικαστηρίου παρουσιάστηκε και ο μαθητής και μέλη της οικογένειάς του.

Σοκάρει ο μαθητής με όσα κατέθεσε για τη σεξουαλική του σχέση με την καθηγήτριά του η οποία όπως αποκάλυψε έσβηνε τσιγάρα πάνω του για να τον σημαδέψει και να του δείξει ότι είναι δικός της. "Μια ζωή με σεξ και αλκοόλ ήταν πιο ελκυστική απ' ό,τι να ασχολούμαι με μαθήματα και βιβλία" λέει ο μαθητής που από τη στιγμή που έπεσε στην ερωτική παγίδα της καθηγήτριας σταμάτησε να διαβάζει τα μαθήματά του κι έπεσε η βαθμολογία του, απομακρύνθηκε από τους φίλους και την οικογένειά του και ζούσε μόνο για να ικανοποιεί ερωτικά τη 43χρονη.

Η μητέρα του μαθητή θυμήθηκε ότι η καθηγήτρια τηλεφώνησε στο σπίτι και ζήτησε το τηλέφωνο του ανηλίκου με την πρόφαση ότι θέλει να τον βοηθήσει σε μια εργασία για το σχολείο. Η γυναίκα άρχισε να ανησυχεί όταν ο γιος της σταμάτησε να έρχεται σπίτι για ημέρες. "Δεν είχα ιδέα πού κοιμόταν, με ποιον ήταν, αν ήταν ασφαλής ή είχε πρόβλημα. όταν προσπάθησε να επιστρέψει σπίτι, του αγόρασε ακριβά εσώρουχα και δώρα οπότε δεν είχε επιλογή από το να μείνει μαζί της" αποκάλυψε η μητέρα η οποία θυμήθηκε και ένα περιστατικό που ο μαθητής επέστρεψε τελικά σπίτι του και η καθηγήτρια τηλεφώνησε απειλώντας ότι θα βλάψει τον εαυτό της και ο μικρός πανικοβλήθηκε νιώθοντας υπεύθυνος για εκείνη.

Η Μακέι δεν αποδέχθηκε την ενοχή της για δύο περιστατικά ανάρμοστης επίθεσης καθώς και για παράνομη σεξουαλική επαφή που αφορά ένα δεύτερο αγόρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Adelaide Advertiser.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση