GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ κατοικούν 1.800 ιερόδουλες...

Eνα μικρό χωριό στην Ισπανία φιλοξενεί τον εξωφρενικό αριθμό των 1.800 ιερόδουλων! Το χωριό La Jonquera, που βρίσκεται κοντά στα σύνο...

Eνα μικρό χωριό στην Ισπανία φιλοξενεί τον εξωφρενικό αριθμό των 1.800 ιερόδουλων!
Το χωριό La Jonquera, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και χαρακτηρίζεται το χωριό της ακολασίας, αφού κάθε Σαββατοκύριακο, υποδέχεται 40.000 επισκέπτες, που σίγουρα δεν πάνε για τα αξιοθέατα. 
 Τα τελευταία χρόνια η ισπανική ύπαιθρος έχει γίνει ο παράδεισος των ιερόδουλων αφού έχουν μειωθεί οι έλεγχοι από την αστυνομία, που λόγω περικοπών, αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. 
Το La Jonquera, έχει 3.500 μόνιμους κατοίκους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιβιώνουν χάρη στον σeξοτουρισμό. 
Μετά την αλλαγή του νόμου περί πορνείας στη Γαλλία, δεκάδες σeξ clubs άνοιξαν στο χωριό και εγκαταστάθηκαν εκεί χιλιάδες γυναίκες, από κάθε γωνιά του πλανήτη. 
Το θέμα έχει φτάσει μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο, καθώς στη πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνται οι κανόνες προστασίας, με τα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα να έχουν γίνει κανόνας στα γύρω χωριά.




























Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση