GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Δεν θα περάσουν οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, γιατί δεν θα γίνουν δεκτές από 180 βουλευτές

Την πλήρη αντίθεση του στις προτάσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ για την αναθεώρηση του συντάγματος, εξέφρασε ο γενικός γραμμα...

Την πλήρη αντίθεση του στις προτάσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ για την αναθεώρηση του συντάγματος, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την λήψη απόφασης για την προθεσμία παράδοσης της έκθεσης της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος.

«Για μια ακόμα φορά λειτουργείτε επικοινωνιακά ρίχνοντας τη μπάλα στην εξέδρα, Και αυτά που προτείνετε, είναι για να μην περάσει η αναθεώρηση. Είναι δεδομένο ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του συντάγματος, δεν θα γίνει δεκτή γιατί δεν θα λάβει τις 180 ψήφους, όπως δεκτή δεν θα γίνει και της ΝΔ» ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ακόμα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι φοβάται την ιστορία, γι' αυτό αλλάζει τα βιβλία της Ιστορίας, αλλά όπως είπε, δεν θα περάσουν τα σχέδιά της αυτά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνήσιος επίγονος του ΠΑΣΟΚ και με νεολογισμούς προσπαθεί να βαφτίσει το κρέας ψάρι» είπε, ενώ ζήτησε να υπάρξει ρητή αναδιατύπωση για την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους και να μην καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος στους βουλευτές .

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του Συντάγματος είναι στην ουσία η κατάργηση της ουσίας του ελληνικού κράτους που έγινε στο όνομα της Αγίας Τριάδος» τόνισε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε στίγμα για τους πολιτικούς και τα κόμματα το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, ζητώντας την κατάργηση του, γιατί όπως είπε, είναι στίγμα ηθικής για τα κόμματα.

Ακόμα, εξέφρασε την αντίθεση του για τις αλλαγές στο άρθρο 3 και την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στη Βουλή.

«Δεν μπορεί να γίνει χωρισμός εκκλησίας κράτους και εσείς είστε τα τελευταία απολιθώματα που προσπαθείτε να το κάνετε», είπε.

Τέλος, χαρακτήρισε μεγάλο ψεύδος ότι καταργείται το άρθρο 86: «Το μόνο που καταργείται είναι η χρονική περίοδος της παραγραφής του αδικήματος των πολιτικών οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση ηθικής πολιορκίας. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος λένε ότι πολιτικοί και κόμματα είναι κλέφτες. Τολμήστε να συμφωνήσετε στην κατάργηση του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση