GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετρούνιας: Θα σας κάνω να δακρύζετε από χαρά μέχρι το 2024

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στη...

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην κατάσταση του ώμου του μετά την επέμβαση που έκανε, ενώ αποκάλυψε πως θα προσπαθήσει να μας κάνει να δακρύζουμε με τις επιτυχίες του μέχρι το 2024.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την κατάσταση το ώμου του μετά την επέμβαση που έκανε: "Πάει καλά. Εχω ακόμα δύο εβδομάδες που το χέρι θα είναι δεμένο. Θέλω να κουνάω το χέρι, γιατί από τη φύση μου είμαι υπερκινητικός. Ξεκινάμε αμέσως θεραπείες και σε ένα μήνα από τώρα θα κάνω και ενδυνάμωση".

Για το ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν τον πόνο του στην εκτέλεση της άσκησης του:"Χαίρομαι που δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο. Η επέμβαση εγινε πολύ γρήγορα μετά τον τελικό στο Παγκόσμιο. Κάνω πλάκα στους φίλους μου, ότι είμαι ο πιο γυμνασμένος – χειρουργημένος. Η αγάπη των Ελλήνων και των φίλων και των συνεργατών μου, με έκαναν να αγωνιστώ που ήταν το δύσκολο, όχι να κερδίσω".

Για το αν είχε σκεφτεί να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση: "Είχα αποφασίσει να μην αγωνιστώ, αλλά είμαι πολύ εγωιστής. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου και πίστευα ότι θα καταφέρω να κερδίσω κι έτσι έγινε."

Για το αν έχει ταβάνι: "Για εμένα και κανένα άνθρωπο δεν υπάρχει ταβάνι. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που θέλουμε. Στα νέα παιδιά που ακούν, θέλω να πω ότι όσες φορές πέτυχε τις διπλάσιες απέτυχα. Δυστυχώς στη ζωή τα δύσκολα είναι πιο πολλά από τα εύκολα."

Για πόσα χρόνια ακόμη θα δακρύζουμε με τις επιτυχίες του: "Με το που φτιάξει το χέρι θα κοιτάξω να γίνεται μέχρι το 2024".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση