GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ηθοποιός παίρνει διαζύγιο έπειτα από 21 χρόνια γάμου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο χώρισε από τη σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ για δεύτερη φορά, μετά το 1999 που το ζ...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο χώρισε από τη σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ για δεύτερη φορά, μετά το 1999 που το ζευγάρι είχε ξαναχωρίσει χωρίς όμως να βάλει μπροστά διαδικασίες διαζυγίου.

Σε μια προσπάθεια ανανέωσης της σχέσης τους είχαν ανανεώσει τους όρκους γάμου τους το 2004. Τα πράγματα όμως - όπως σχολίασε πηγή από τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού - δεν εξελίσσονται πάντα όπως ελπίζεις ή επιθυμείς.

Tα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο 75χρονος ηθοποιός το Χόλιγουντ και η 63χρονη πρώην αεροσυνοδός, ζούσαν χωριστά εδώ και κάποιο διάστημα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1977 και είχε δύο παιδιά, ενώ για τον Ντε Νίρο ήταν ο δεύτερος γάμος. Ο ίδιος έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και στον Indipendent το 2014 είχε δηλώσει: «Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αν παντρευτεί κάποιος είναι ότι είναι ευκολότερο να μην κάνει παιδιά αν πρόκειται να χωρίσεις, κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση