GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζούλιαν Μουρ για τον 27χρονο ομογενή που έπεσε νεκρός στην Καλιφόρνια: Σκέφτομαι συνέχεια τον Τηλέμαχο - ΦΩΤΟ

Η διάσημη ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ είναι συγκλονισμένη από την επίθεση που εξαπέλυσε ένοπλος μέσα σε ένα κατάμεστο μπαρ στην Καλιφόρ...

Η διάσημη ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ είναι συγκλονισμένη από την επίθεση που εξαπέλυσε ένοπλος μέσα σε ένα κατάμεστο μπαρ στην Καλιφόρνια που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα, ανάμεσα τους ήταν και ο 27χρονος ομογενής Τηλέμαχος Ορφανός.

Η Τζούλιαν Μουρ με μία ανάρτησή της στο Instagram έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην μητέρα του ομογενή Τηλέμαχου Ορφανού, Σούζαν που θρηνεί για την απώλεια του παιδιού της.

“Αυτή είναι μία φωτογραφία μου μαζί με τον γιο μου όταν εκείνος ήταν 1,5 έτους. Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιο της Τηλέμαχο -που είχε καταφέρει να επιβιώσει από το επίθεση στο Λα Βέγκας αλλά σκοτώθηκε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε την θλίψη της και την θλίψη τόσων ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της ένοπλης βίας. Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για εκείνους μέχρι να υπάρξει αληθινή αλλαγή στη χώρα μας”, έγραψε η διάσημη ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση