GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω διεξαγωγής του «32ου Γύρου Αθήνας»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, λόγω της διεξαγωγής του «32ο...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, λόγω της διεξαγωγής του «32ου Γύρου Αθήνας».

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στις εξής λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 08.00΄ έως 12.30΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 12.30΄, ως εξής:

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Πλ. Συντάγματος.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Αθ. Διάκου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.

- Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.30΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 12.30΄, ως εξής:

- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Μπενάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.

-Σταδίου, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Παράδρομος Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

- Χαλκοκονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατησίων και της Πλ. Κάνιγγος.

- Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πλ. Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος).

- Βασ. Γεωργίου Β΄ και Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Πειραιώς: Στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

- Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Κων/νου: Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδητού.

Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας.

-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Βασ. Όλγας και Λ. Βουλιαγμένης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης.

- Ροβέρτου Γκάλλι, Χατζηχρήστου, Γαριβάλδι, Μουσών, Παναιτωλίου, Αρακύνθου, Στησικλέους, Ακάμαντος, και Νηλέως, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Δημοφώντος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοίλης και Πουλοπούλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ηρακλειδών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερυσίχθονος και της Πλ. Αφαίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Αφαίας και της οδού Πειραιώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

- Λ. Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης

- Λ. Βασ. Κων/νου και Βασ. Γεωργίου Β΄

- Λ. Βασ. Σοφίας και Λ. Βασ. Κων/νου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση