GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκε γνωστή τραγουδίστρια - Διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης - ΦΩΤΟ

To είχε προαναγγείλει από τις 20 Οκτωβρίου μέσω instagram ενώ βρισκόταν στη Μύκονο ποζάροντας με ένα κατακόκκινο φόρεμα του Βασίλε...

To είχε προαναγγείλει από τις 20 Οκτωβρίου μέσω instagram ενώ βρισκόταν στη Μύκονο ποζάροντας με ένα κατακόκκινο φόρεμα του Βασίλειου Κωστέτσου.

"Τελευταία πτήση πριν από το δαχτυλίδι" έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Σάσα Μπάστα, ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -έστω του δημαρχείου- με τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθανά.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ενώ η Σάσα Μπάστα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ήδη το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα της μπέμπας του, που θα είναι το όνομα της μητέρας του γαμπρού, Ειρήνη.

Η ίδια η Σάσα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μιλώντας στο "Πρω1νό" του ΑΝΤ1 λέγοντας: «Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Με έβλεπαν έξω και δεν το ήξεραν. Άμα θέλεις δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση