GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό θα πει τύχη: Αγόρασε αποθήκη και βρήκε μέσα... 7,5 εκατομμύρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν σίγουρα η τυχερή του ημέρα... Ο Dan Dotson συμμετέχει σε δημοπρασίες αποθηκών, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτή...

Ήταν σίγουρα η τυχερή του ημέρα... Ο Dan Dotson συμμετέχει σε δημοπρασίες αποθηκών, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες του. Στη συνέχεια, οι αγοραστές μεταπωλούν ότι βρουν στο εσωτερικό τους και οι αποθήκες νοικιάζονται εκ νέου. Στην Αμερική οι δημοπρασίες αποθηκευτικών χώρων είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και εκπομπές που καταγράφουν τις δημοπρασίες. Μάλιστα ο Dotson πρωταγωνιστεί στην εκπομπή Storage Wars.

Μαζί με την σύζυγό του Laura κάνουν συχνά δημοπρασίες, σε μία από αυτές πούλησαν μια αποθήκη για 500 δολάρια και μόλις οι νέοι ιδιοκτήτες την άνοιξαν είδαν ότι στο εσωτερικό υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Το απίστευτο γεγονός δημοσίευσε στα social media ο ίδιος.

Σε ένα βίντεο στο Twitter εξήγησε ότι σε μια δημοπρασία τον πλησίασε μια γυναίκα και του είπε: "Ο άνδρας μου δουλεύει για έναν τύπο και αγόρασαν μια αποθηκευτική μονάδα από εσάς για 500 δολάρια και μέσα υπήρχε ένα χρηματιστήριο. Ο πρώτος κλειδαράς που κάλεσαν δεν μπορούσε να το ανοίξει. Κάλεσαν έναν δεύτερο και όταν το άνοιξε... αν και συνήθως είναι άδεια, αυτή τη φορά ήταν γεμάτο. Είχε 7,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα".

Ο Dan ανέφερε ότι μετά την αποκάλυψη αυτή τα πράγματα ήταν λίγο μπλεγμένα γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες έλαβαν ειδοποίηση από τους παλιούς ιδιοκτήτες του χρηματοκιβωτίου και συγκεκριμένα από τον δικηγόρο τους.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι πρόσφεραν στον νέο ιδιοκτήτη 600 χιλιάδες δολάρια για να επιστρέψει το χρηματοκιβώτιο και τα εκατομμύρια που περιείχε. Η πρώτη προσφορά δεν έγινε δεκτή και αμέσως δέχθηκαν νέα προφορά για 1,2 εκατομμύρια. Οι νέοι ιδιοκτήτες δέχθηκαν και τελικά επέστρεψαν πίσω μόλις 6,3 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση