GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρόσεκτος οδηγός προκάλεσε αναστάτωση όταν έπεσε στην αυτοκινητοπομπή της Μέι και του Μισέλ - ΦΩΤΟ - BINTEO

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν οδηγός έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον Βέλγο ο...

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν οδηγός έπεσε πάνω στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον Βέλγο ομόλογό της Σαρλ Μισέλ, τραυματίζοντας δύο μοτοσικλετιστές της βελγικής αστυνομίας.

Δεν υπάρχει θέμα να πρόκειται για επίθεση, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού που επεσήμανε ότι "ήταν ένας απρόσεκτος οδηγός".

Το ατύχημα σημειώθηκε έπειτα από τελετή κατάθεσης στεφάνων σε βρετανικό κοιμητήριο, καθώς την Κυριακή συμπληρώνονται 100 χρόνια από το τέλος του Α' Παγκόσμιου Πολέμου.

Ο αυτοκινητιστής άρχισε να κάνει προσπέραση της αυτοκινητοπομπής στον αυτοκινητόδρομο κοντά στη Μονς, όμως στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί στη λωρίδα της αυτοκινητοπομπής πριν ολοκληρώσει την προσπέραση. Ωστόσο, οι δύο μοτοσικλετιστές στη μέση της φάλαγγας των οχημάτων έχασαν τον έλεγχο των μηχανών τους, ενώ τη στιγμή που ανατρέπονταν παρ' ολίγο να χτυπήσουν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μισέλ.

Η Μέι, η οποία βρισκόταν σε όχημα στο εμπρός μέρος της αυτοκινητοπομπής, δεν είδε το συμβάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Δεν τραυματίσθηκε κανείς άλλος εκτός από τους δύο αστυνομικούς.

Ενώ η Μέι συνέχισε για να φθάσει στην επόμενη από τις τελετές στις οποίες θα παρευρεθεί, στη Γαλλία, ο Μισέλ σταμάτησε την υπόλοιπη αυτοκινητοπομπή και περίμενε να φθάσουν τα ασθενοφόρα ώστε τα πληρώματά τους να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες μοτοσικλετιστές.

Πηγή: ΑΠΕ, Le Soir, La Libre

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση