GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρενίτιδα στις ΗΠΑ για την Black Friday παρά το τσουχτερό κρύο - ΒΙΝΤΕΟ

Ουρές σχημάτισαν έξω τα καταστήματα ανήμερα της Black Friday στις ΗΠΑ oι καταναλωτές αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές σε ρούχα ...

Ουρές σχημάτισαν έξω τα καταστήματα ανήμερα της Black Friday στις ΗΠΑ oι καταναλωτές αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές σε ρούχα και ηλεκτρονικά.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ψωνίσει έως αυτή τη στιγμή φέτος και οι δαπάνες τους είναι κατά μέσο όρο υψηλότερες», αυξημένες περίπου 2% στα 407,20 δολάρια, σημείωσε ο αναλυτής Νιλ Σόντερς της εταιρείας GlobalData Retail, που διευκρίνισε ότι οι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν ηλεκτρικά είδη ή έπιπλα.

Στα online καταστήματα, οι Αμερικανοί είχαν ξοδέψει 643 εκατομμύρια δολάρια έως τις 10 το πρωί τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας) τη «Μαύρη Παρασκευή». Τα smartphone ηγούνται των προτιμήσεων των αγοραστών κι έδωσαν ώθηση στις συνολικές διαδικτυακές δαπάνες κατά 28% σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν, σύμφωνα με την Adobe Analytics, που καταγράφει την αγοραστική κίνηση σε 80 από τα 100 κορυφαία καταστήματα online λιανικής.

Το ύψος των διαδικτυακών αγορών αναμένεται να ανέλθει στο ποσό των 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτήν την ημέρα. Οι διαδικτυακές αγορές την Ημέρα των Ευχαριστιών κατέγραψαν αύξηση 28%, στα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι καταναλωτές επέλεξαν να αγοράσουν είδη όπως τηλεοράσεις και iPad, αλλά και τηλέφωνα, παιχνίδια, βιντεοκονσόλες και μαγειρικά σκεύη.

Στο εμπορικό κέντρο Waterfront στο Πίτσμπουργκ, ο κόσμος είχε κατακλύσει τον χώρο έξω από το κατάστημα Bath & Body Works πριν από τις 6 το πρωί σήμερα, σχηματίζοντας ουρές για να αγοράσει κεριά, σαπούνια και λοσιόν σε έκπτωση.

Την ίδια ώρα, σε άλλες περιοχές της χώρας, ειδικά στα βορειοανατολικά, οι ουρές έξω από τα καταστήματα ήταν μικρότερες σε σχέση με άλλες χρονιές εξαιτίας του τσουχτερού κρύου. Στη Βιρτζίνια, κατάστημα ρούχων προσέφερε ζεστή σοκολάτα με μαρσμέλοους στις γυναίκες που περίμεναν έξω από τα δοκιμαστήρια.

Πηγή: ΑΠΕ, Πηγή βίντεο: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση