GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η αδερφή της, η Μαίρη έφυγε ξαφνικ...

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η αδερφή της, η Μαίρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε.

Η Καίτη Φίνου δημοσίευσε μία φωτογραφία της αδελφής της και την αποχαιρέτησε γράφoντας στο instagram: «Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads.

Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή.

Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε....

Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πώς να πω αντίο...Πώς να σου πω καλό ταξίδι.....Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........».

Η ηθοποιός έκανε και μία ανάρτηση στο facebook, μην μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

"Μαίρη μας. Αδελφή μας λατρεμένη. Πώς να σου πούμε αντίο. Ήταν τόσο ξαφνικό που νομίζουμε πως είναι ψέμα. Έφυγες τόσο γρήγορα τόσο ξαφνικά. ........".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση