ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ: Με έναν καλύτερο σχεδιασμό θα αποφεύγαμε τις καταστροφές

Share it:

Για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ από τα επεισόδια του Σαββάτου μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης.

«Ο Νόμος 4485 λέει ότι η επέμβαση δημόσιας δύναμης επιτρέπεται αυτεπαγγέλτως σε περιπτώσεις κακουργημάτων και εγκλημάτων κατά ζωής. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι χρειαζόταν πρόσθεση των Πρυτανικών Αρχών. Με έναν καλύτερο σχεδιασμό θα μπορούσαν να περιοριστούν. Με έναν καλύτερο σχεδιασμό από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Δεν υπήρχε βούληση για πάρα πολλά χρόνια. Μακάρι, να είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση από μόνοι μας, εσωτερικά», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης.

«Όπως δεν έχουμε δυνατότητα μόνοι μας να λύσουμε το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών το οποίο με καίει γιατί είναι επί συνεχούς βάσεως και πρέπει να εξαλειφθεί. Δεν μπορούμε να εκθέτουμε τους φοιτητές μας στον κίνδυνο να κινούνται μεταξύ διακινητών. Δυστυχώς, η εικόνα που μένει είναι αυτή με τα ναρκωτικά και με τις καταστροφές. Τα χρήματα που θα πάνε για να διορθωθούν οι ζημίες, θα μπορούσαν να πάνε ώστε να γίνει ακόμα πιο παραγωγικό το πανεπιστήμιο», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο κόστος των ζημιών που προκλήθηκε από τα επεισόδια του Σαββάτου εκτίμησε ότι «είναι 20.000 ευρώ και εύχομαι να μην πάμε παραπάνω, το οποίο θα καλυφθεί με πρόσθετη επιχορήγηση από το πανεπιστήμιο».

Ακούστε το ηχητικό:

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση