GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για τη ζωή μετά τον Λευκό Οίκο - ΦΩΤΟ

Εν αναμονή του πολυδιαφημισμένου βιβλίου της "Becoming" η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα μιλά στο περιοδικό Elle ...

Εν αναμονή του πολυδιαφημισμένου βιβλίου της "Becoming" η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα μιλά στο περιοδικό Elle και την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Φανερά ανανεωμένη, με τον αέρα των 8 ετών στον Λευκό Οίκο και της ελευθερίας του σήμερα, η Μισέλ Ομπάμα μιλά και για την προεδρική θητεία του συζύγου της, τη ζωή μετά αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Περιγράφοντας τη στιγμή που αισθάνθηκε ελεύθερη έπειτα από 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο, λέει: ήταν από τις πρώτες εβδομάδες που είχαμε μετακομίσει σε ένα σπίτι στην Ουάσινγκτον. ήταν το πρώτο φυσιολογικό σπίτι στα 8 χρόνια. Η ιστορία του τοστ ήταν μία από τις πρώτες νύχτες που ήμουν μόνη σπίτι, η Μαλία ήταν στο Κολέγιο, η Σάσα ήταν έξω και ο Μπαράκ πρέπει να ταξίδευε. Ως Πρώτη Κυρία δεν μένεις πολύ μόνη. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι. Υπάρχουν άνδρες ασφαλείας. Είναι ένα σπίτι γεμάτο άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Ούτε να ανοίξεις τα παράθυρα μπορείς ούτε να περπατήσεις έξω χωρίς να προκληθεί σαματάς. Η Σάσα άνοιξε ένα παράθυρο μια μέρα και αμέσως λάβαμε κλήση: "Κλείστε τα παράθυρα". Έτσι, λοιπόν, είμαι στο νέο μου σπίτι με τους σκύλους μου Μπο και Σάνι και κάνω το απλούστατο πράγμα. Κατεβαίνω στην κουζίνα -κάτι που δεν κάνεις ποτέ στον Λευκό Οίκο γιατί πάντα υπάρχει κάποιος εκεί 'θέλετε κάτι; Χρειάζεστε οτιδήποτε;'- και μου φτιάχνω ένα τοστ. Ένα τοστ με τυρί. Μετά παίρνω το τοστ μου και βγαίνω στον κήπο. Κάθομαι στο κεφαλάρι της πόρτας και ακούω από μακριά γαύγισμα σκύλου και αντιλαμβάνομαι ότι ο Μπο και ο Σάνι δεν έχουν ακούσει ποτέ γαύγισμα άλλου σκύλου εκτός από το δικό τους. Και σκέφτομαι 'είμαστε στον πραγματικό κόσμο τώρα, παιδιά'. Ήταν εκείνη η στιγμή που μου θύμισε ότι είμαι στην κανονική ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση