GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εθνική Αγγλίας αποχαιρετά τον Ρούνεϊ

Στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας με τις ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Νοεμβρίου στο Γουέμπλεϊ ο Γουέιν Ρούνεϊ...

Στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας με τις ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Νοεμβρίου στο Γουέμπλεϊ ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πει αντίο στην ομάδα των "τριών λιονταριών" καθώς αυτή θα είναι η 120ή και τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα της εθνικής του.

Η αγγλική Ομοσπονδία θα τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον πρώην αρχηγό, πρώτο σκόρερ και παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι Άγγλοι φίλαθλοι θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν τον 33χρονο επιθετικό να φορά ξανά το εθνόσημο στο στήθος, ως μέλος της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο Ρούνεϊ είχε αποσυρθεί επισήμως από την εθνική Αγγλίας τον Αύγουστο του 2017, ενώ μέσα στο 2018 υπέγραψε στην αμερικανική DC Γιουνάιτεντ.

Τα έσοδα του φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις εθνικές Αγγλίας και ΗΠΑ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο «Ίδρυμα Γουέιν Ρούνεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση