GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάει τη σιωπή του ο "δίγαμος" γιατρός: Πρόκειται περί τεράστιας πλεκτάνης

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θα μπορούσε να είναι η ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή, γνωστό καρδιολόγο, ο ...

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θα μπορούσε να είναι η ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή, γνωστό καρδιολόγο, ο οποίος ενώ ήταν ήδη παντρεμένος, προχώρησε σε δεύτερο γάμο με μία άλλη γυναίκα, επίσης γιατρό, στη Χαλκίδα.
"Πρόκειται περί τεράστιας συκοφαντίας, το διαψεύδω, έχω αποτανθεί στη Δικαιοσύνη. Επαναλαμβάνω, πρόκειται περί τεράστιας πλεκτάνης, η οποία θα αποδειχθεί. Ουδέποτε υπήρξα ή συμμετείχα σε τέτοιο γεγονός. Ποτέ", ανέφερε ο γιατρός μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου" του Σκάι.
Όταν δημοσιογράφος του είπε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την ημέρα του "γάμου", αυτός απάντησε: "Μπορεί να υπάρχουν 15-20 φωτογραφίες, ποτέ δεν ήμουν εγώ τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα σε τέτοιο γεγονός".
Ερωτηθείς αν παντρεύτηκε τη συγκεκριμένη γυναίκα, η απάντησή του ήταν αρνητική. "Όχι, όχι, ποτέ. Ποτέ δε συνέβη πολιτικός γάμος, ποτέ. Σας παρακαλώ να δεχθείτε αυτό που η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Δεν είχα καμία συμμετοχή σε όλο αυτό".
Χωρίς κανένας αρμόδιος να το αντιληφθεί, ο γιατρός μετέβη με την ερωμένη του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας που χρησιμοποιείται για άλλου είδους εκδηλώσεις και τέλεσε τον «πολιτικό γάμο». Σύμφωνα με τη νύφη, παρουσιάστηκε κάποιος εκπρόσωπος του δήμου και διάβασε το κείμενο που διαβάζουν στους πολιτικούς γάμους
Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη «μαϊμού» - τελετή και απεικονίζεται το ζευγάρι.
Η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, το 2018, όταν το ζευγάρι χώρισε. Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος του πήγε στο Δημαρχείο Χαλκίδας για να πάρει το διαζευκτήριο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο οι υπάλληλοι του Δήμου της είπαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος δεν ήταν πουθενά δηλωμένος.
Ο γιατρός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και για να δικαιολογήσει τις συχνές απουσίες του της έλεγε ότι είναι μυστικός πράκτορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση