GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε για κυνήγι και τον... πυροβόλησε ο σκύλος του

Να πηγαίνεις για κυνήγι και να σε …πυροβολεί ο σκύλος σου! Δεν διαβάζετε λάθος. Οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε πυροβολισ...

Να πηγαίνεις για κυνήγι και να σε …πυροβολεί ο σκύλος σου! Δεν διαβάζετε λάθος. Οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε πυροβολισμό… από τον σκύλο του!

Ο Σόνι Τζίλιγχαμ βρισκόταν καθ' οδόν για το καθιερωμένο κυνήγι του, όταν ένας πυροβολισμός τον τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος.

Αρχικά, ο νεαρός κυνηγός πίστεψε ότι είχε πέσει θύμα ενέδρας ή ελεύθερου σκοπευτή, αλλά λογάριαζε χωρίς τον.. σκύλο.

Στο νοσοκομείο, όπου μετέβη μόνος του, συνειδητοποίησε έκπληκτος ότι δράστης ήταν ο 5χρονος Τσάρλι, που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα και τον συνόδευε συνεχώς στις εξορμήσεις του στην ύπαιθρο μαζί με τα υπόλοιπα δύο κυνηγόσκυλά του.

Ο Τζίλιγχαμ είπε στους αστυνομικούς ότι παρατήρησε πως το σκυλί προσπάθησε να μετακινηθεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν μάλλον παραπάτησε και σφήνωσε το πόδι του στην περιοχή της σκανδάλης του κυνηγετικού όπλου, πυροβολώντας το αφεντικό του από απόσταση αναπνοής.

Ωστόσο, τα ειδικά σκάγια που χρησιμοποιούσε ο άντρας για να κυνηγάει διάφορα είδη πουλιών, του έσωσαν την ζωή, καθώς σε περίπτωση που το θήραμα απαιτούσε μεγαλύτερα σκάγια θα είχε επέλθει το μοιραίο.

Ο τυχερός πάνω στην ατυχία του άνδρας, κάνοντας χιούμορ είπε ότι πλέον βλέπει με καχυποψία τον Τσάρλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση