GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσίασε η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα στο Παρίσι - ΦΩΤΟ

Η πρώτη εμφάνισή της έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προς τιμή των ηγετών, στ...

Η πρώτη εμφάνισή της έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προς τιμή των ηγετών, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στο δείπνο συμμετείχαν ηγέτες από όλο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.
Μεταξύ αυτών, εκτός του Αλέξη Τσίπρα, ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.



Τι δείπνο παρατέθηκε από τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται η έκθεση που είναι αφιερωμένη στην Μπλε και Ροζ περίοδο του Πικάσο. Προτού γίνει μουσείο, το Osray ήταν σιδηροδρομικός σταθμός. Αυτός ο οποίος έφτασε για πρώτη φορά στο Παρίσι ο Ισπανός άγνωστος τότε, νεαρός ζωγράφος.

Σε αυτόν το χώρο «έλαμψαν» οι κυρίες της διπλωματίες ή σύζυγοι των ηγετών, με την Μπέτυ Μπαζιάνα να «κερδίζει» τις εντυπώσεις.




Εντυπωσιακή ήταν και σήμερα η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη σημερινή υποδοχή που τους επεφύλαξε το ζεύγος Μακρόν, σήμερα, Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση