GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της καθαρίστριας με το πλαστό πτυχίο

Διαστάσεις έχει λάβει το θέμα της καθαρίστριας από το Βόλο που οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή εργαζόταν με πλαστό απολυτήριο δημοτικο...

Διαστάσεις έχει λάβει το θέμα της καθαρίστριας από το Βόλο που οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή εργαζόταν με πλαστό απολυτήριο δημοτικού. Το θέμα, φαίνεται πως έχει αγγίξει, τόσο τον δικαστικό χώρο, όσο και τα συνδικάτα εργαζομένων, που επιπλέον ζητούν την άμεση αποφυλάκισή της.

Η υπόθεση, αναμένεται να εξεταστεί και από το Ανώτατο δικαστήριο της χώρας, τον Άρειο Πάγο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews.gr, κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο, αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με την οποία καταδικάστηκε 53χρονη γυναίκα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να της δοθεί χάρη, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σκεπτικό, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, όπως συνηθίζεται την περίοδο των εορτών.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση