GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο "μαϊμού" στη Χαλκίδα - Τέσσερις ταυτότητες είχε ο παντρεμένος γιατρός

Γιατρός καρδιολόγος είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τέλεσε τον γάμο - μαϊμού στη Χαλκίδα. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους...

Γιατρός καρδιολόγος είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τέλεσε τον γάμο - μαϊμού στη Χαλκίδα. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του.
Ωστόσο, τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, όσο προχωράει η έρευνα, είναι ιδιαίτερα περίεργα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του evialed.gr, ο γιατρός είχε στην κατοχή του τέσσερις πλαστές ταυτότητες! Το γεγονός διερευνάται εξονυχιστικά, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως για παράδειγμα γάμοι "μαϊμού" και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Χωρίς κανένας αρμόδιος να το αντιληφθεί, ο γιατρός μετέβη με την ερωμένη του σε αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας και τέλεσε τον «πολιτικό γάμο» με κομπάρσους και πλαστογραφώντας την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου.
Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη «μαϊμού» - τελετή και απεικονίζεται το ζευγάρι, πουθενά όμως δεν φαίνεται αυτός που τους πάντρεψε.
Η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, το 2018, όταν το ζευγάρι χώρισε. Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος του πήγε στο Δημαρχείο Χαλκίδας για να πάρει το διαζευκτήριο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο οι υπάλληλοι του Δήμου της είπαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος δεν ήταν πουθενά δηλωμένος.
Ο γιατρός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και για να δικαιολογήσει τις συχνές απουσίες του της έλεγε ότι είναι μυστικός πράκτορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση