GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρ στην Πιερία "σέρβιρε" σεξ επί πληρωμή

Σε οίκο ανοχής είχε μετατραπεί ένα μπαρ σε περιοχή της Πιερίας, καθώς, εκτός από ποτά, σέρβιρε και.. σεξ αντί αμοιβής. Δύο υπάλληλ...

Σε οίκο ανοχής είχε μετατραπεί ένα μπαρ σε περιοχή της Πιερίας, καθώς, εκτός από ποτά, σέρβιρε και.. σεξ αντί αμοιβής. Δύο υπάλληλοι εξέδιδαν σε συγκεκριμένους θαμώνες (που γνώριζαν τι γινόταν) μία Ελληνίδα, η οποία αναλάμβανε να τους προσφέρει "ροζ" υπηρεσίες σε ένα κρυφό δωμάτιο του μαγαζιού.

Όσα διαδραματίζονταν στο μπαρ πληροφορήθηκαν - από άτομο που είχε αντιληφθεί τι γινόταν στα ενδότερα- οι αστυνομικοί του Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού. Έτσι, έκαναν "ντου" τα ξημερώματα του Σαββάτου και έπιασαν... επί το έργον την εκδιδόμενη γυναίκα, καθώς και τους δυο Έλληνες υπαλλήλους, ηλικίας 54 και 30 ετών που της έκλειναν τα ραντεβού.

Οι τρεις τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος άσκησε δίωξη στην κοπέλα για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων σε βαθμό πταίσματος και την άφησε ελεύθερη.

Στους δύο εργαζομένους απαγγέλθηκε κατηγορία για μαστροπεία, η οποία περιλαμβάνει και την 57χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που καταζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση