GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο μήνυμα του Νάσου Παπαργυρόπουλου από τη Μαδαγασκάρη - ΦΩΤΟ

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται ήδη, μαζί με άλλους επτά πρώην Survivors στη Μαδαγασκάρη. Λίγο πριν μπει στο Nomads, θέλησε να σ...

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται ήδη, μαζί με άλλους επτά πρώην Survivors στη Μαδαγασκάρη. Λίγο πριν μπει στο Nomads, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω των social media.

Ο παίκτης των "Εισβολέων" όπως ονομάζεται η νέα ομάδα του ριάλιτι, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δίπλα από τη φωτογραφία που ανέβασε και δείχνει τον ίδιο μαζί με τους συμπαίκτες του:

«Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει και πάλι, είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε, ούτε εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα έβαζα τον εαυτό μου σε ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία.

Αυτή όμως ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, μετά από ούτε πέντε μήνες, με τις δυνάμεις που έχω καταφέρει να ξανά συγκεντρώσω αλλά και με την εμπειρία που πλέον έχω, να δώσω και πάλι ό,τι έχω για να επιβιώσω και να αγωνιστώ σε κάτι όμοιο αλλά την ίδια στιγμή τόσο πολύ διαφορετικό, όμως πάνω απ' όλα να ταξιδέψω και να ευχαριστηθώ μέσα από ακόμα ένα παιχνίδι! Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζετε για άλλη μια φορά και δεν ξεχνώ πως εσείς μεγιστοποιείτε τη δύναμη μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση