GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο "βασιλιάς" του χαλβά Φαρσάλων

O επιχειρηματίας Κώστας Καταραχιάς, γνωστός και ως «βασιλιάς του χαλβά», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων, έπειτα από προβλήμα...

O επιχειρηματίας Κώστας Καταραχιάς, γνωστός και ως «βασιλιάς του χαλβά», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 χρόνων, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όσοι γνώρισαν τον Κώστα Καταραχιά μιλούν για έναν δίκαιο και ευθύ επιχειρηματία, ο οποίος δεν φοβόταν τον ανταγωνισμό και δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του. Πιστός στην παράδοση που ο ίδιος έφτιαξε, ακολούθησε ανοδική επιχειρηματική πορεία και ο χαλβάς του έφτασε να έχει παρουσία έως στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συνεχιστές της δουλειάς του είναι οι γιοι του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που έχουν μεταφέρει τη μοναδική γεύση σε κάθε άκρη της χώρας, αφού σε κάθε εμποροπανήγυρη ο πάγκος του Καταραχιά σκορπίζει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του παραδοσιακού προϊόντος.

Πηγή: espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση