GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πρώτη φορά στο γήπεδο η Λέστερ μετά την τραγωδία - Δάκρυα για τον Βισάι Σριβανταναπράμπα - ΦΩΤΟ

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο στάδιο της Κάρντιφ όπου η Λέστερ αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα. Ήταν μόλις πριν από μια εβδομάδα που...

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο στάδιο της Κάρντιφ όπου η Λέστερ αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα. Ήταν μόλις πριν από μια εβδομάδα που ο ιδιοκτήτης της ομάδας σκοτωνόταν κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του έξω από το στάδιο.

Εκατοντάδες οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο για να τιμήσουν τον εκλιπόντα Βισάι Σριβανταναπράμπα ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν όλα τα στελέχη και της Κάρντιφ Σίτι.

Οι φίλαθλοι φορώντας t-shirts της ομάδας και κρατώντας σημαίες και πανό στις κερκίδες έδωσαν τον δικό τους παλμό για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που στήριξε τη Λέστερ σε μία εκπληκτική πορεία το 2016.

Ο Κάσπερ Σμάιντελ, στενός φίλος του Βισάι προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όπως οι παίκτες της Λέστερ σχημάτιζαν μια γραμμή λίγο πριν από το σφύριγμα του αγώνα.

Στα μάτριξ του γηπέδου υπήρχε η φωτογραφία του Σειβανταναπράμπα, όπως και των άλλων τεσσάρων ανθρώπων που βρίσκονταν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση