GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε απόψε την Μπακοδήμου με γυαλιά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Η Μαρία Μπακοδήμου στο αποψινό επεισόδιο του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" θα σχολιάσει τα ταλέντα που θα βρεθούν μπροστά της π...

Η Μαρία Μπακοδήμου στο αποψινό επεισόδιο του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" θα σχολιάσει τα ταλέντα που θα βρεθούν μπροστά της πίσω από τα σκούρα γυαλιά της και ο λόγος που θα τα φοράει είναι σοβαρός!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναγκάστηκε να κάνει γυρίσματα με τα γυαλιά καθώς έχει βγάλει χαλάζιο και απαγορεύεται να βαφτεί.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην νιώθει και εκείνη άσχημα καθώς όπως και να έχει, το μακιγιάζ τονίζει την ομορφιά ενός γυναικείου προσώπου, η Μαρία αποφάσισε να φορέσει σκούρα γυαλιά και να είναι παρούσα στα πολύωρα γυρίσματα.

Ως σωστή επαγγελματίας και για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή της δουλειάς για την οποία εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι, αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη λύση ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Εντελώς συμπτωματικά, με γυαλιά είδαμε και την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά χθες το βράδυ και εμφανίστηκε έτσι ακριβώς για τον ίδιο λόγο, επειδή δηλαδή είχε βγάλει χαλάζιο στο μάτι.

Βλέπετε, συμβαίνουν και αυτά τα απρόοπτα που πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιμετωπιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση