GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης θανάτου της Μαίρης Ιατρού - Τι ζητά η οικογένεια της

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου της πολύτεκνης μητέρας Μαίρης Ιατρού από το Λουτράκι. Η οικογένεια της κατέθεσε νέ...

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου της πολύτεκνης μητέρας Μαίρης Ιατρού από το Λουτράκι.

Η οικογένεια της κατέθεσε νέο αίτημα στον εισαγγελέα ζητώντας του να εξετάσει την υπόθεση. Ο σύζυγος και η 19χρονη κόρη της 36χρονης αισθητικού, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε τον Απρίλιο του 2017 στον βυθό του Αμβρακικού με τη σορό της στη θέση του οδηγού, πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι η άτυχη 36χρονη δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, αλλά ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Πατέρας και κόρη πέρασαν το πρωί της Πέμπτης το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Αγρινίου μαζί με τον δικηγόρο τους Θανάση Γκίκα για να καταθέσουν νέο αίτημα στον εισαγγελέα, ισχυριζόμενοι ότι έχουν αποδείξεις πως ο θάνατος της Μαίρης Ιατρού είναι αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας.

Η άτυχη 36χρονη και μητέρα τεσσάρων παιδιών έφυγε από το σπίτι της στο Λουτράκι για να πάει να περάσει λίγες μέρες σε μία φίλη της στην Αθήνα. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύζυγός της ξεκίνησε αγωνιώδεις έρευνες, δίχως αποτέλεσμα. Δώδεκα μέρες μετά η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που είχε κάνει βουτιά στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων από την ακτή, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, 3 χιλιόμετρα έξω από την Αμφιλοχία. Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

“Τίποτα δεν προμήνυε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Στόχος των παιδιών μου και δικός μου είναι να μάθουμε την αλήθεια, αφού από την πρώτη στιγμή δεν πειστήκαμε ότι η Μαίρη έφυγε μόνη της με το αυτοκίνητο από το σημείο. Οδηγούσε 13 χρόνια και ποτέ δεν είχε εμπλακεί σε τροχαίο” είχε δηλώσει ο σύζυγος της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση