GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπράβο» και εμψύχωση από τον Δώνη

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Γιώργος Δώνης μετά το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε ...

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Γιώργος Δώνης μετά το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε τους τρεις βαθμούς, αλλά ο 49χρονος τεχνικός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και μοίρασε μπράβο.

Αυτό που τον ικανοποίησε περισσότερο ήταν πως έβγαλαν αντίδραση πέντε μέρες μετά την κακή εμφάνιση στην Τούμπα, έπαιξαν με πάθος και μυαλό και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής του τριφυλλιού βλέποντας τους ως επί το πλείστον νεαρούς παίκτες του «σκασμένους», τους κάλεσε να μην απογοητεύονται, τους ενθάρρυνε και τους μετέφερε την πεποίθηση πως αν συνεχίσουν έτσι, θα επιστρέψουν στις νίκες ακόμη και στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (11/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση