GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φουρτούνες" για την Ατλέτικο: Γιατί βάζει υποθήκη το γήπεδό της

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να υποθηκεύσει το γήπεδό της «Wanda Metropolitano». Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στη χώρα τ...

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να υποθηκεύσει το γήπεδό της «Wanda Metropolitano».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στη χώρα της Ιβηρικής, οι «ροχιμπλάνκος» θα πρέπει να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια, ώστε να μπορέσουν να αναχρηματοδοτήσουν χρέος ύψους 200 εκατ. ευρώ, το οποίο προέρχεται από δύο δάνεια που πήραν για να πληρώσουν τις εργασίες του έργου.

Όπως αναφέρεται, η ισπανική ομάδα θα λάβει αυτά τα χρήματα από την εταιρεία Inbursa που ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα Κάρλος Σλιμ, από τον οποίο είχαν εξασφαλίσει 160 εκατομμύρια ως μέρος προηγούμενου δανεισμού.

Το δάνειο αυτό λήγει το 2020 και η πρόθεση της Ατλέτικο είναι να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής για ακόμη 10 χρόνια, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερο περιθώριο ελιγμών.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να αρχίσουν τον Μάρτιο, αλλά χρειάζεται την έγκριση της συνεδρίασης των μετόχων, η οποία πρέπει να συνεδριάσει μέχρι το τέλος του 2018.

Εκεί θα ζητηθεί η πώλησης της έκτασης του «Βιθέντε Καλδερόν», ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης έχει ήδη συμφωνήσει για να κατεδαφιστεί το γήπεδο.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση