GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για το διεθνές καρτέλ της κοκαΐνης - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Εκουαδόρ τις φωτογραφίες των Ελλήνων που συνελήφθησαν στη χώρα μας για τη συμμετοχή τους στο...

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Εκουαδόρ τις φωτογραφίες των Ελλήνων που συνελήφθησαν στη χώρα μας για τη συμμετοχή τους στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Εκουαδόρ και Ελλάδα.

Έχοντας καλύψει τα μάτια τους και τα ονόματά τους, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, οι αρχές του Εκουαδόρ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως και σήμερα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το διεθνές κύκλωμα ετοιμαζόταν να «σπρώξει» 890 κιλά κοκαΐνης στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Φαίνεται ότι στους ενορχηστρωτές του ταξιδιού της λευκής σκόνης ήταν και τα τρία άτομα με έδρα την Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτούς και ο γιος της γνωστής αστρολόγου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα επέλεξε να πουλήσει την κοκαΐνη στην Αυστραλία και όχι στη χώρα μας για δύο λόγους. Και γιατί έτσι πίστευαν ότι διακινδύνευαν λιγότερο τη σύλληψή τους και επειδή εκεί η τιμή του ναρκωτικού είναι η διπλάσια σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα δύο μυστικοί αστυνομικοί κατάφεραν να διεισδύσουν στο κύκλωμα και να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση