GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είμαστε μεγάλη ομάδα..."

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν αλλάξει επίπεδο και πρωταγωνιστούν στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Μιλγουόκι θριάμβευσε με 134-111 των πρωτα...

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν αλλάξει επίπεδο και πρωταγωνιστούν στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Μιλγουόκι θριάμβευσε με 134-111 των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα μέσα στην έδρα τους. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 24 πόντους (10/11 βολές, 7/16 σουτ , 0/2 τρίποντα), τους 19 από αυτούς στο πρώτο ημίχρονο, μάζεψε εννέα ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερα ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα και δύο κοψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής, ενώ μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να σηκωθεί από τον πάγκο στην τελευταία περίοδο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε μετά το ματς: «Ήρθαμε! Παίξαμε πολύ σκληρά, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και μπήκαν τα σουτ. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Προφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, οι Ουόριορς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο ΝΒΑ», τόνισε ο σταρ των Μπακς και συμπλήρωσε:
«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα, γι' αυτό θέλαμε να έχουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε δυνατά την διαδρομή μας. Ξέραμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε από την πρώτη ημέρα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Νιώθουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα».
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση