GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με σορό γυναίκας που εντοπίστηκε στη Ρόδο - Οι έρευνες των Αρχών και το ιδιαίτερο τατουάζ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου σε συνεργασία με τις αστυνομικές και προξενικές Αρχές...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου σε συνεργασία με τις αστυνομικές και προξενικές Αρχές χωρών στο νησί για την ταυτοποίηση της σορού νεαρής γυναίκας, που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο το πρωί της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες.

Μέχρι και χθες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των Αρχών για την εξαφάνιση κάποιας γυναίκας. Από την ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή, προέκυψε ότι ο θάνατός της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από πνιγμό τις τελευταίες 48 ώρες πριν από την ανεύρεση της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο της αποδίδονται μέχρι στιγμής σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Την Τετάρτη, το Λιμενικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το λιμενικό κλιμάκιο Λίνδου για την ύπαρξη της σορού στην περιοχή Φωκία. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1.75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που φέρει ένα τατουάζ «τριαντάφυλλο» χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στην γάμπα του δεξιού της ποδιού. Έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Πηγή πληροφορία: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση