GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάσα Σταμάτη περιέγραψε πώς έμαθε η Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της Ooh la la η Σάσα Σταμάτη περιέγραψε τις τραγικές στιγμές όταν η Βικτώρια Καρύδα ενημερώθηκε για τη δολοφονία του συζύγου...

Στην εκπομπή της Ooh la la η Σάσα Σταμάτη περιέγραψε τις τραγικές στιγμές όταν η Βικτώρια Καρύδα ενημερώθηκε για τη δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.
Όπως είπε αρχικά η παρουσιάστρια, "μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση ,δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία"».
Συνέχισε λέγοντας ότι ξέρει ακριβώς τι έγινε καθώς βρισκόταν κι εκείνη στην επίδειξη μόδας που συμμετείχε η Βικτώρια. «Λένε όλοι ότι το έμαθε από τον Προκόπη Μακρυλάκη, τον make up artist, δεν το έμαθε από τον Προκόπη. Το έμαθε από τη φίλη της την Όλγα. Είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, ο οποίος ήταν έξω από το show. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε για λίγο με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν σταματούσε, έπαθε πανικό, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση